Motocyklem po smaki świata

Ostatnia aktualizacja: 02.09.2018 14:47
- Gdy jestem w Holandii, nie umiem sobie odmówić bułeczki ze śledziem - o swoich kulinarnych podróżach opowiadał w Dwójce Bartek Gosk, motocyklista i kucharz.
Audio
  • Motocyklem po smaki świata. Rozmowa z Bartkiem Goskiem (Droga przez mąkę/Dwójka)
zdjęcie ilustracyjne
zdjęcie ilustracyjneFoto: Shutterstock/ER_09

Gość audycji "Droga przez mąkę" opowiadał o najciekawszych potrawach, z którymi zetknął się w takich miejscach, jak Mediolan czy Tykocin. Bartek Gosk rozprawił się też z kulinarnymi stereotypami, którymi obrośli motocykliści.

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Gość: Bartek Gosk (kucharz, motocyklista)

Data emisji: 1.09.2018

Godzina emisji: 12.30

bch


Czytaj także

Dobre na upały i nie tylko. Historia lodów

Ostatnia aktualizacja: 18.08.2018 14:08
Gościem audycji "Droga przez mąkę" był Grzegorz Łucki, znawca kuchni włoskiej.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Kuchnia polska jest przede wszystkim słona? Zaskakujące badania

Ostatnia aktualizacja: 25.08.2018 16:00
- Może oznacza to, że Polacy jedzą bardzo dużo potraw ze wzmacniaczami smaku i do wszystkiego dosypują różnych cudownych miksów przypraw – komentowała Małgorzata Minta wyniki badań, z których m.in. wynika, że najpopularniejszym smakiem kojarzącym się z rodzimą kuchnią jest według Polaków smak słony…
rozwiń zwiń