Kulinarna podróż do Peru

Ostatnia aktualizacja: 04.01.2020 10:40
W "Drodze przez mąkę" o kulturze kulinarnej Peru rozmawialiśmy z Małgorzatą Mintą - dziennikarką, blogerką, autorką książek.
Audio
  • Małgorzata Minta o kuchni peruwiańskiej (Droga przez mąkę/Dwójka)
Zdj. ilustracyjne
Zdj. ilustracyjneFoto: Shutterstock/Eileen_10

W jaki sposób kuchnia peruwiańska wpływa na trendy kulinarne całego świata? I co można zjeść w podróży do Peru? O tym w nagraniu audycji.

***

Tytuł audycji: Droga przez mąkę

Prowadzi: Łukasz Modelski

Data emisji: 4.01.2020

Godzina emisji: 10.00

am

Zobacz więcej na temat: Peru jedzenie Łukasz Modelski
Czytaj także

Kuchnia na ostro, czyli nożem w jedzenie

Ostatnia aktualizacja: 24.08.2019 12:05
W audycji "Droga przez mąkę" spotkaliśmy się z płatnerzem Piotrem Jędrasem, który opowiedział rozmaitych nożach i ich zastosowaniach.
rozwiń zwiń
Czytaj także

Dobry zakwas pozytywnie wpłynie na mózg

Ostatnia aktualizacja: 07.12.2019 14:34
- Zakwas to bardzo poważna sprawa. Najnowsze badania pokazują, że z zakwasem nie ma żartów - mówił w Dwójce fizyk i kucharz Grzegorz Łucki.
rozwiń zwiń