Zaczyna się czas chłodników! (A nuż, widelec/Trójka)
Kulinarna propozycja na upał
2019-04-25, 12:04 | aktualizacja 2019-04-25, 16:04
– Młodą botwinę można znaleźć już na straganach, więc proszę kupić pęczek lub dwa i zrobić chłodnik – radzi Katarzyna Pruchnicka.
Posłuchaj
Dodaj do playlisty
– Osobiście botwinę od razu robię na przechowanie. Zaczyna się czas chłodników i taka botwina w słoiku jest świetna na dwa lub trzy sposoby – mówi Joanna Jakubiuk.
Jaką botwinę najlepiej wybrać do naszych potraw? Zapraszamy do wysłuchania dołączonego nagrania audycji, w którym rozmówczyni Katarzyny Pruchnickiej zdradza przepis na znakomity chłodnik.
***
Tytuł audycji: A nuż, widelec
Prowadzi: Katarzyna Pruchnicka
Gość: Joanna Jakubiuk
Data emisji: 25.04.2019
Czas emisji: 11.32
kw/mk