„Dzikie gotowanie" - Ewelina Karpacz-Oboładze
Łukasz Łuczaj jest doktorem biologii, ale kilkanaście lat temu porzucił życie miejskiego naukowca i przeniósł się na wieś. Jego pasją są dzikie rośliny, a także ich kulinarne zastosowanie. Na polanie nieopodal swojego domu organizuje „Dzikie warsztaty kulinarne”. Na warsztatach można nauczyć się rozpoznawać jadalne rośliny i przyrządzać z nich przeróżne potrawy.
2016-09-04, 21:33
Posłuchaj
04.09.16 Reportaż „Dzikie gotowanie" - Ewelina Karpacz-Oboładze
Dodaj do playlisty
Czekamy też na Państwa refleksje i pytania po wysłuchaniu każdego reportażu. Prosimy także o przesyłanie uwag, sugestii oraz propozycji dotyczących przyszłych reportaży. Nasz adres: listy@polskieradio.pl.
Zapraszamy do odsłuchania reportażu Eweliny Karpacz-Oboładze!
REKLAMA