„Dzikie gotowanie" - Ewelina Karpacz-Oboładze

Łukasz Łuczaj jest doktorem biologii, ale kilkanaście lat temu porzucił życie miejskiego naukowca i przeniósł się na wieś. Jego pasją są dzikie rośliny, a także ich kulinarne zastosowanie. Na polanie nieopodal swojego domu organizuje „Dzikie warsztaty kulinarne”. Na warsztatach można nauczyć się rozpoznawać jadalne rośliny i przyrządzać z nich przeróżne potrawy.

2016-09-04, 21:33

„Dzikie gotowanie" - Ewelina Karpacz-Oboładze
Zdjęcie ilustracyjne.Foto: flickr/Alyssa Sison

Posłuchaj

04.09.16 Reportaż „Dzikie gotowanie" - Ewelina Karpacz-Oboładze
+
Dodaj do playlisty

 

Czekamy też na Państwa refleksje i pytania po wysłuchaniu każdego reportażu. Prosimy także o przesyłanie uwag, sugestii oraz propozycji dotyczących przyszłych reportaży. Nasz adres: listy@polskieradio.pl.

Zapraszamy do odsłuchania reportażu Eweliny Karpacz-Oboładze!

Polecane

REKLAMA

Wróć do strony głównej